Hi….

Mijn naam is Marjolein Raaphorst, geboren en getogen in Den Haag.
Alweer een flink aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de KABK in Den Haag, richting grafische – en typografische vormgeving. Tijdens mijn afstudeerjaar ben ik met een compagnon het bedrijf Homemade Cookies – grafische vormgeving, begonnen. Na vijf jaar de mooiste opdrachten en heel veel lol te hebben gehad, wilden we wat anders. Manlief en ik wilden de wijde wereld in. Reizen. We pakten onze rugzak in en hebben bijna drie jaar lang non-stop gereisd, bijzondere mensen ontmoet, in de mooiste natuurgebieden gelopen, gevaren en gefietst en onvergetelijke ontmoetingen gehad. Deze gave reis heeft ons natuurlijk letterlijk en figuurlijk gekleurd.
Op het werkvlak was duidelijk dat ik niet meer hele dagen achter de computer wilde vormgeven. Een combinatie van vormgeven op papier en in de ruimte was de logische volgende stap.
 
Inmiddels zijn we een heus gezin met twee kanjers van kinderen, twee poezen en jawel….een huis met een tuin. Vlakbij bij de duinen en de zee. En binnenkort ook nog een supermooie Opkikker-winkel met Zus&Zo vormgeving-studio op het Regentesseplein!

De OPkikker verkoopt  bijzondere woonartikelen, kunst en kado-artikelen. Aangezien ik een zwak heb voor servies, papier en kleine kunstzinnige hebbedingetjes zul je daar een groot assortiment van aantreffen in de winkel en webshop. Vooral het onregelmatige; robuuste en ruwe vormen vallen mij altijd op.

Veel van het OPkikker-assortiment is afkomstig uit kleine ateliers, met een duurzame visie, en goed voor mens en dier. Het liefst zoek ik ateliers in Nederland. En een aantal producten komen uit het buitenland waar Nederlandse ontwerpers micro-projecten hebben opgezet om zo bij de lokale bevolking kennis over te dragen en een inkomen te generen.

Omdat ik zo min mogelijk groot inkoop, verandert het aanbod regelmatig. Dus loop zo af en toe binnen op het Regentesseplein en neem regelmatig een kijkje op de website.

contact me

Welkom!

Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in de winkel op het Regentesseplein in Den Haag. We staan je daar graag te woord. Kunnen advies geven of uitleg bij de producten die we verkopen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een styling-advies bij je thuis, of je kantoor. Wil je eerst via mail, telefoon of whatsapp iets vragen, dan vind je de gegevens hieronder. We zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

Natuurlijk hopen we je een keer te ontmoeten op het gezellige Regentesseplein, waar de OPKikker-winkel is omringd door meerdere mooie creatieve winkels, zonovergoten terrassen en het bekende theater De Nieuwe Regentes.

Openingstijden:
Dinsdag / Zaterdag: 10 – 18uur

Tot dan!

Je kunt ons bereiken via

Telefoon: 0614891771

info@deopkikker.nl

Regentesseplein 12A | 2562 EV | Den Haag | Nederland 

Stuur ons een e-mail

    Updating…
    • Geen producten in uw winkelmand.