ALGEMENE VOORWAARDEN De OPkikker

Op alle overeenkomsten en bestellingen van De OPkikker zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u accoord met deze voorwaarden.

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s incl. BTW,  verzendkosten excl. 21% BTW worden apart vermeld.

2. Betaling

Vooraf overmaken

Zodra de bestelling is geplaatst zal De OPkikker de orderbevestiging per e-mail verzenden, vervolgens dient de bestelling vooraf te worden overgemaakt op rekening NL67INGB0006730711, t.n.v. De OPkikker, onder vermelding van het ordernummer.
De bestelling wordt verzonden zodra het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen

Contant bij afhalen

Op afspraak kan de bestelling ook afgehaald worden. Er kan dan enkel contant afgerekend worden. Laat het ons weten via het contactformulier.

3. Verzendkosten

Voor al onze zendingen hanteren wij de PostNL-posttarieven. Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en/of schade aan de goederen tijdens het vervoer.

4. Artikelen retourneren

Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 7 dagen te retourneren. De OPkikker dient vooraf per e-mail geïnformeerd te worden over de retourzending. Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn en dient netjes ingepakt retour te worden gezonden naar De OPkikker. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de koper. Indien het artikel voldoet aan bovenstaande voorwaarden, wordt het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, teruggestort op het door de klant opgegeven bankrekeningnummer.

5. Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen mogelijk afwijken van de kleuren op de getoonde foto.

6. Aansprakelijkheid

De OPkikker kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen.

7. Privacy

Alle persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt.

8. Annulering

Annulering van orders kan alleen na schriftelijke of elektronische bevestiging van De OPkikker. In geval van annulering van de opdracht door de afnemer, heeft De OPkikker het recht om 25% van de overeengekomen prijs van de goederen met een minimum van € 7,50 in rekening te brengen, onverkort het recht van De OPkikker op grond van geleden verlies en gederfde winst het meerdere te vorderen. Indien een order niet betaald of afgehaald wordt binnen 30 dagen na bestelling, zal deze automatisch geannuleerd worden. De annuleringkosten blijven in dat geval ook van kracht.

9. Wijzigingen Algemene voorwaarden

De OPkikker houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.

10. Copyright

Niets van deze site (afbeeldingen en teksten) mogen zomaar worden overgenomen. Overname in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder dit eerst met De OPkikker te overleggen

Algemene voorwaarden De OPkikker – maart 2015

Veel shop-plezier.
De OPkikker – M. Raaphorst
Kvk 27357848 te Den Haag | BTWnr. NL144658616B01 |

PDF Algemene Voorwaarden

Updating…
  • Geen producten in uw winkelmand.